Λέσχη Ανάγνωσης

Στο Σύλλογό μας από ιδρύσεώς του δημιουργήθηκε ταυτόχρονα και η «Λέσχη Ανάγνωσης». Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα μέλη από κοινού αποφασίζουν να διαβάσουν κάποιο βιβλίο (μυθιστόρημα, διήγημα, ιστορικό, ποίηση) που στη συνέχεια παρουσιάζεται, αναλύεται και συζητείται από τα μέλη. Κοινή μας επιδίωξη είναι η καλλιέργεια της σχέσης μας με το διάβασμα, το μοίρασμα προβληματισμών, ιδεών, απόψεων και συγκινήσεων. Η Λέσχη Ανάγνωσης απευθύνεται σ’ όσους αγαπούν το βιβλίο, χωρίς απαραίτητα να είναι μέλη του Συλλόγου. Βιβλία που διαβάστηκαν και παρουσιάστηκαν είναι:


Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΜΑ

Ο άνθρωπος που κάνει ψυχοθεραπεία μπορεί να νικάει παλιούς τρόμους και να κερδίζει αυτοπεποίθηση και ωριμότητα, όμως δεν μεταμορφώνεται απαραίτητα σε έναν ωραίο, αγνό, θετικό άνθρωπο.
Ο θεραπευτής του μπορεί να τον …

Διαβάστε το άρθρο →

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΞΟΔΕΥΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

«Ασφαλώς όταν ζούμε τη φιλία, κάτι μέσα μας αποζητάει το χάδι της ανταπόδοσης, τον καθησυχασμό της συμπόνιας, της συμμετοχής και την εμπιστοσύνη της λεβεντιάς.
Αυτό όμως θα συμβεί και θα μας προσφερθεί …

Διαβάστε το άρθρο →

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ

Το βιβλίο αυτό μέσα από απλά γεγονότα, διαλόγους, προβληματισμούς, περιγράφει την πάλη του ανθρώπου να αποκαλύψει το πρόσωπο του Θεού εκεί που το σκεπάζει η λογική αυτού του κόσμου, η φυσική αντίληψη …

Διαβάστε το άρθρο →

  • Σελίδα 1 από 3
  • 1
  • 2
  • 3